Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kimi ni Todoke

2011.11.05

Év: 2009-2010.

Hossz: 25 + 13 rész (2. évad 0. résszel kezdődik)

Kuronuma Sawako mottója: ,,Minden napra egy jó cselekedet." Ezt viszont nehéz reaching_you_009.jpgúgy valóraváltani, hogy rettegnek tőle. A középiskola elején osztálytársai kitalálták számára a Sadako gúnynevet, mivel hosszú fekete haja és komor arca miatt emlékeztette őket a Kör című film főszereplőjére. Ennek ellenére Sawako nem hajlandó feladni, hogy barátokat szerezzen, bár egy bizonyos mértékig már beletörődött ebbe a helyzetbe.

Egyik osztálytársának, Kazehaya Shota-nak feltűnik a lány kirekesztettsége, és mindenáron szeretne rajta segíteni. Próbálja bevonni a közösségi tevékenységekbe, és folyton bíztatja őt. Kazehaya azonban nem egy átlagos fiú, ő MINDENKI KAZEHAYA-JA. Az összes lány álma az iskolában.

Időközben Sawako köré elkezdenek gyűlni az emberek. Yano és Yoshida mellészegődnek, mint legjobb barátnők. Sawako a fellegekben jár, mivel ezek a kapcsolatok teljesen újszerűek számára. Azonban , mint mindennek, ennek is van hátulütője. A Kazehaya fangirl-ők rosszindulatú pletykákat kezdenek terjeszteni, és már meg is van a baj...

A Kimi ni Todoke egy nagyon aranyos szerelmi történet, ami talán vetekszik a Lovely Complex-el is. Egy olyan lányról szól, aki megismeri az igazi barátságot és a szerelmet.

 

reaching_you_019.jpg

reaching_you_020.jpg

reaching_you_028.jpg

reaching_you_041.jpg

reaching_you_051.jpg

reaching_you_055.jpg

reaching_you_064.jpg

reaching_you_089.jpg

reaching_you_090.jpg

reaching_you_100.jpg

reaching_you_244.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.